Livrare & Retur

N O D E

0 items - 0.00 lei 0

Livrare & Retur

LIVRARE

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Transportul se calculează în timpul procesului de efectuare a plății pe baza adresei de livrare, comanda dvs. va fi trimisă prin Fan curier, Gls sau Cargus.Dupa ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi notificarea detaliilor dvs. de urmărire. Vă rugăm să permiteți transportul de 3-7zile, în funcție de adresa de livrare.

Pentru comenzi de peste 2kg, o factură de expediere va fi trimisă prin e-mail separat după ce comanda dvs. a fost plasată. Acest lucru ne permite să vă oferim cel mai ieftin preț de livrare la adresa dvs.

Atunci când comenzile expediate la nivel internațional ajung în țara de destinație, acestea pot fi supuse unor taxe vamale și proceduri de vămuire care pot provoca întârzieri dincolo de estimările originale de livrare.
N O D E nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele taxe vamale, taxe străine sau alte taxe care pot fi aplicate. Acestea vor rămâne responsabilitatea clientului. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare.
Pentru orice întrebări suplimentare privind transportul, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lanagigant.ro

RETUR

Nu acceptăm retururi sau schimburi de modificari de gândire, deoarece fiecare piesă este făcută la comandă și personalizată. Fiecare piesă este verificată meticulos înainte de a fi expediată și nu prezintă defecte.

Dacă considerați că piesa comandată este defectă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lanagigant.ro în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea comenzii dvs. Produsul trebuie să rămână neutilizat și în ambalajul original cu toate etichetele atașate.
Urme de uzură anulează condițiile de retur. (Clientul este responsabil pentru costurile de transport, dacă nu se recomandă altfel). Odată ce articolul a fost primit de noi, îl vom evalua și vă vom contacta în termen de 7 zile pentru a rezolva problema.

Orice pagubă sau pierdere făcută în timpul transportului nu este responsabilitatea noastră și va trebui să contactați direct antreprenorul pentru a rezolva problema cu aceștia.INGRIJIRE
COMANDA
LIVRARE & RETUR