Îngrijire

 

Buna si bine ai revenit :). Ma bucura sa vad ca iti pasa de pastrarea produsului tau din lana naturala intr-o stare impecabila. Ceea ce urmeaza sa iti povestesc nu este nici pe departe greu se rezolvat ci doar trebuie sa oferi putina atentie 🙂

Toate produsele din lână se vor păstra cu pastile contra moliilor, deoarece folosim merino există acest risc de a face molii. 

Pillingul va avea loc în mod natural – cu puținâ grijă întreținerea se poate face doar folosindu-vă de degete si în acest mod vă veți putea păstra produsul din lână Oversize KNitted Woollen ca nouă. 

Pentru a îndepărta pillingul, tot ce trebuie să faceți este să ciupiți partea care este scămoșată cu degetele și să o trageți ușor de pe împletitură, în același timp ținând împletitura cu cealaltă mână, pentru a evita largirea ochiurilor sau deformarea produsului. Neteziți orice fibre care se pot lipi rulând mâna de-a lungul cursului ochiurilor de unde ați îndepărtat pilling și aruncati orice fibre rătăcite si scame. 

Dacă aveți nevoie să vă curățați porodusele din lână  N O D E  , vă sfătuim să o faceti folosind doar săpun lichid special pt lână și doar apă rece! Nu agitați fibrele și nu le frecați una de cealaltă, deoarece acestea se pot scămoșa, iar pătura va pierde senzația moale și delicatețe. Spălați pe cât posibil doar partea pătată. 

Așezați secțiunea păturii pe care ați curățat-o pe un prosop uscat curat, pliați prosopul peste pătură și apăsați ușor / stoarceți umiditatea din secțiunea curățată dar nu răsuciți. Se lasă la uscat doar in pozitie verticală. Produsele N O D E nu se agată la uscat in poziție orizontală. 

Așa cum sunt proiectate si create (cu grijă și atenție sporită) produsele noastre de lână  te rugăm și pe  tine să le manevrezi gentil. Sunt  totuși produse unicat, delicate realizate manual, care necesită iubire și atenție sporită la manevrare!

Lasa un comentariuINGRIJIRE
COMANDA
LIVRARE & RETUR
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin