Despre noi

  N O D E

0 items - 0.00 lei 0

Despre noi

N O D E

În inima N O D E LanaGigant.ro veți descoperi colecția noastră din lână merinos calitate Australiană 100% naturală foarte pufoasă si plăcută la atingere, semnată Oversize Knitt Woolen gama adresată păturilor ce dau tonul unui lifestyle de invidiat transformand imediat spațiul în care este încadrată.
Iar din colectia Limited Knitt Clothing puteți găsi un design creativ și unic format din componente vegane pt fiecare obiect vestimentar in parte din fir gigant cu procesare si mainstream high-tech.

De la vestimentar la design interior...

În ultimii ani s-a dezvoltat acest trend din fir gigant si păturicile Gigant pentru care se folosește lâna Merino.
Ne pasionează conectarea cu clienții noștri, respectând echilibrul fragil dintre tradiție și modernitate.
Colecțiile noastre au o simplitate trans-sezonieră – avand avantajul de a fi suplimentar folosite pentru zile mai răcoroase creeand mood-ul de relax and cozy sau folosite cu un mare still zilnic ca si obiect de design in contrast luxury în camera dvs.
La N O D E suntem mândri să proiectăm și realizăm fiecare piesă manual în studioul nostru, care se află în frumosul nostru oraș în centrul capitalei Bucharest. Unde folosim tehnhica mâinilor pentru împletire sau un set de croșete gigant.
Știm că vom face acest trend faimos și la noi în Romania și ne bazam pe voi pentru asta.
Produsele foarte îndrăgite de toți designer-ii de interior datorită modului în care pot schimba aerul unei încăperi vor fi must havul dormitorului tău .
(Deoarece toate piesele noastre sunt făcute la comandă, vă rugăm să permiteți timp de tricotat 2-3 săptămâni.)


INGRIJIRE
COMANDA
LIVRARE & RETUR
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin